Vlieg P&O Consultancy

Vlieg P&O Consultancy is een bureau dat MKB bedrijven ondersteunt bij zowel praktische als strategische zaken op het gebied van personeel en organisatie. De kracht is de samenwerking met de klant om tot een goede en betaalbare oplossing van het probleem te komen.

Missie
Onze missie is om ondernemers bezig te laten zijn met ondernemen en met hun corebusiness. Vlieg P&O Consultancy wil dit voor bedrijven binnen het MKB mogelijk maken door ondersteuning te bieden en problemen uit handen te nemen wanneer het gaat om personeel en organisatie. Wij willen bereiken dat ondernemers bij de problematiek van alledag naar de toekomst kunnen en durven kijken, waardoor ze bij het nemen van korte termijnbeslissingen rekening kunnen houden met de lange termijn. Hierdoor maken wij ons in feite zo snel mogelijk overbodig.

Historie
Vlieg P&O Consultancy werd in 2001 opgericht door Henk Vlieg. In zijn vorige baan ‘P&O-manager bij Schuitema’ kwam hij regelmatig in aanraking met ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Daar werd hij geconfronteerd met vraagstukken van allerlei aard, zoals de regelgeving vanuit de overheid om de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA)-instroom te beperken. Hierdoor zijn de risico’s van ziekteverzuim grotendeels op het bord van de ondernemer komen te liggen en daar ligt nu net het probleem. Door de hoeveelheid en complexiteit van wetten en regelingen ziet de ondernemer door de bomen het bos niet meer. De financiĆ«le gevolgen worden echter steeds meer duidelijk: er moet steeds meer betaald worden. Om nog maar te zwijgen over de fouten die genadeloos afgestraft worden. Vlieg P&O Consultancy helpt ondernemers om de juiste keuzes te kunnen maken. Zodat ze gewoon bezig kunnen zijn met ondernemen.

Netwerk van kennis en expertise
Omdat het bij P&O om zeer veel kennisspecifieke aspecten gaat, heeft Vlieg P&O Consultancy op de meest voorkomende gebieden partners en samenwerkingsverbanden. In het zeer uitgebreide netwerk bevinden zich onder meer artsen, arbeidsdeskundigen, haptonomen, relaxatie therapeuten, arbeidsjuristen, trainers, conflictbemiddelaars, mediators, verandermanagers en projectmanagers. Wenst u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

afspraak maken

een goed gesprek en een kop koffie

Samenwerkingen

Service

Heeft u een prangende vraag? Blijf er niet mee zitten maar bel of mail ons alstublieft direct. Wij kunnen ons dan, mits dat niet al te veel tijd kost, even over uw vraag buigen en u direct een antwoord geven. Dan kunt u tenminste direct weer verder.

Meer weten? Bel of mail ons!

Pin It on Pinterest

Share This